„Ваканция и СПА Експо“ 2018

Информираме Ви, че
35тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ ще се проведе от 14 до 16 февруари 2018 г!
Както всяка година събитието ще е в Интер Експо център , гр. София.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е водещото събитие за туристическата индустрия в България.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш. 

Присъединете се към професионалистите на това задължително събитие за туризма.

Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Това ще Ви осигури спокойна работна среда за срещи с Вашите настоящи и бъдещи партньори. Влизането в изложбените зали ще става само срещу баджове. Входът към залите за презентации (Конгресен център) остава свободен.

През втория и третия ден входът е свободен и отворен за широка публика.

Всяка година ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО приветства повече от 350  фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.

За пета поредна година на значителен растеж, през 2017 отчитаме увеличение от 9% на посетителите. По-голямата част от публиката са специалисти, които присъстват на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, за да се срещнат с партньори и нови клиенти, да се запознаят с най-новите тенденции в бранша.

Компаниите, които избират ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.

За повече информация кликнете тук: