Изложение за Халал храни.

Като най-голямата изложба в халалния сектор, организирана в сътрудничество с Организацията на ислямското сътрудничество (ОИК), 7-мо издание на Halal Expo е готово да отвори врати за изложители и посетители от цял ​​свят от 28 ноември до 1 декември 2019 г. в Шоу и арт център Eurasia, най-новата изложбена зона на Истанбул.
OIC Helal Expo е международен панаир, който се занимава с хранителни и козметични продукти, които са позволени по традиционния ислямски закон (хаал). Това е международна платформа за професионалисти, търговци и предприемачи в хаалската индустрия. Изложението е придружено от конференции, по време на които има възможност да се обменят мнения с водещите доставчици и експерти в отрасъла.
Halal Expo е ежегодно събитие, организирано в сътрудничество с Ислямския център за развитие на търговията (ICDT), Института за стандарти и метрология за ислямските страни (SMIIC), с подкрепата на Министерството на търговията на Република Турция и други свързани министерства и обществeни институции на Република Турция. На 6-то OIC Halal Expo, което се проведе от 29 ноември до 2 декември 2018 г., се откриха 316 национални и международни изложители от 35 държави и над 40 000 посетители, като делът на чужденците възлиза на 4000 присъстващи. Освен това, 6-то OIC Halal Expo, успешно включи серия от B2B срещи, ангажирайки над 200 купувачи от 25 държави в това изключително търговско бизнес събитие.
 
Събитието се организира едновременно със Световната среща на върха по халал под егидата на председателството на Република Турция. 7-мо ОИК Халал Експо ще предложи изключителна изложбена площ и отличителна платформа за широк спектър от работни срещи и събития, както и новата B2B Програма за домакин на купувачи с участието на професионални делегати и други дейности, свързани с определянето на халал.
За повече информация , кликнете тук: