Белек

Истински рай за туристите на брега на Средиземно море, сред естествени борови гори. Природните красоти на Белек (Belek) били открити през 1984 и районът обявен за „туристически център Белек“. През следващите години Белек добива сегашния си облик - рай на земята.

Белек (Belek) е регион на средземноморския бряг, разположен на 30 км. източно от област Анталия. Неотдавна беше избран от Министерство на културата и туризма на Реп.Турция за туристически образец, не само за съвременния турист, но и за туриста от следващото хилядолетие. Белек!... Какъв туристически рай!.

В околността има много петзвездни хотели и първокласни почивни селища и голф игрища. Всички удобства са първокласно проектирани и осигуряват съвършена атмосфера за семейства, като също така предлагат на гостите си възможности и услуги, изпипани до най-малката подробност. Всички комплекси предлагат осветени тенис кортове, закрити и открити басейни, напълно оборудвани здравни и фитнес центрове, детски площадки за игра и още много възможности.

За повече информация, кликнете тук: